Ook ondenemende aanpakkers hoeven niet alles alleen te doen. Op zoek naar iemand die wat kleur toevoegt aan een project?

Ik werk graag samen (niet te verwarren met "in opdracht van") met mensen die andere talenten hebben dan ik. Mensen die goed zijn met teksten bijvoorbeeld. Ik voeg graag wat beelden en kleur toe aan hun verhaal. Of ondernemers die hun verhaal naar buiten toe graag wat leven in willen blazen. Het werkt overigens ook andersom: soms heeft je organisatie zo veel kleur dat je er zelf duizelig van wordt... geen punt: laat een beetje kleurrijke chaos mij nou niet afschrikken!

banner samenwerken200Ik kan snel situaties overzien en doordringen tot de kern. Overzicht biedt helderheid en rust. Vanuit die situatie kun je de zaken - waar nodig - snel schakelen en anders oppakken.

Yin en yang. Waarden die elkaar aanvullen, ik ben er gek op. Orde is geweldig, want het schept ruimte voor de chaos waaruit creaties ontstaan. Structuur is een uitstekend fundament voor de spannende uitspattingen die je scherp houden. Regels zijn fijn als ze je veiligheid geven en zo vrijheid mogelijk maken.

Een evenwichtige samenwerking tussen heel verschillende mensen maakt dingen kleurrijker!

Ik kan ondersteunen bij taken waar je zelf geen verstand van hebt of de tijd niet voor neemt. Of misschien wel geen zin in hebt. Bijvoorbeeld het bijhouden van je website of sociale media. Ik help, creëer, ondersteun, coördineer, denk mee en fungeer als klankbord. Samen steken we de handen uit de mouwen.

Ik werk hierbij niet volgens een vast stramien of met vaste pakketten. Jij hebt waarschijnlijk andere input nodig dan je buurman. In een kennismakingsgesprek bepalen we gezamenlijk wat ik kan toevoegen. Mijn uitgangspunt is om een duurzame samenwerking op te bouwen.

Mail om een afspraak te maken voor een - vrijblijvende! - kennismaking.